Genieten in alle rust

Minicamping Erve 'n Greun beschikt over diverse faciliteiten, waaronder moderne sanitaire voorzieningen, een recreatieruimte en een speeltuintje met enkele speeltoestellen en een trapveldje.

De sanitaire voorzieningen en de recreatieruimte zijn in één centraal gebouw samengevoegd. We beschikken over een grote afwasruimte en een extra doucheruimte voor minder validen met vloerverwarming. Bovendien zijn er koel- en vriesmogelijkheden voor de gasten en is er een wasmachine aanwezig. Het gehele gebouw is centraal verwarmd.

Boven in het gebouw bevinden zich twee kamers met elk twee eenpersoonsbedden, die geschikt zijn
voor Bed & Breakfast.  Wanneer u vragen hebt over de mogelijkheden op dit gebied, neemt u dan gerust contact met ons op . Wij maken Werk van uw Rust

 

Ook ontbreekt op deze camping de speeltuin niet. De kinderen (ook de volwassenen) kunnen gebruikmaken van het veldje bij de ingang van de camping, om te voetballen bijvoorbeeld. Bovendien staan er enkele speeltoestellen, zoals glijbaan, een schommel, en een wip.

 

SPEELTUIN

NU RESERVEREN

Minicamping "Erve 'n Greun"  -  Piksenweg 21 -  7645 BC Hoge Hexel  -  Nederland  -  Telefoon: [++31](0)546 69 78 98  -  Email: info@ervengreun.nl